Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna pasta z makrelą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko ugotowane na twardo 4 szt
czosnek 3 ząbki
ogórki kiszone 2 szt
cebula biała 1 szt
jogurt naturalny 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna pasta z makrelą

Makrela jest rybą bardzo powszechną w Polsce i zazwyczaj dostępna jest w wersji wędzonej

Wędzi się ją dlatego, że do najchudszych ryb nie należy, gdyż zawiera około 12% tłuszczu, jednak nie ma w tym nic złego, ponieważ tłuszcze ryb morskich są bardzo pożądane dla ludzkiego organizmu chociaż by dlatego, że posiadają kwasy Omega-3

Dzisiaj pokaże Wam jak zrobić pyszny dodatek do kanapek, grzanek, a nawet nachos'ów, którego przygotowanie zajmie Wam 10 minut, a smak jest po prostu rewelacyjny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 30.01.2014 15:56
dobra do bułeczki
bogusia19 30.01.2014 15:10
bardzo dobra pasta
Piotr-21 30.01.2014 14:55
też taką robie :)
Barbara/zuza22_85 30.01.2014 14:38
bardzo smaczna
eMMe 30.01.2014 14:04
Pyszna pasta na kanapki:)
Monika-twin 30.01.2014 13:15
fajna pasta
Adamorek 30.01.2014 13:09
ale smaczne
dodi 30.01.2014 12:51
lubię taką paste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak