Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z kapustą kiszoną
2. kapustę kiszoną wypłukać aby nie była zbyt kwaśna dodać do mięsa dusić godzinę (w razie potrzeby podlewać wodą)
3. mięso posolić trochę na początku
cebula | 3 szt |
mięso wieprzowe | 80 dag |
majeranek | 1 łyżki |
kapusta kiszona | 1 kg |
kminek | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
papryka mielona | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: