Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA PO BRETOŃSKU
Kroki postępowania
Na osobnej patelni przesmażam drobno posiekaną cebulę i dodaję do niej sparzone i obrane ze skórki pomidory.Pomidory kroimy w kostkę.
fasola Jaś | 500 gram |
kiełbasa podwawelska | 300 gram |
boczek wędzony | 300 gram |
łopatka bez kości | 300 gram |
cebula biała | 2 szt |
pomidor | 2 szt |
przecier pomidorowy | 1 słoik |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka czerwona | 1 łyżeczka |
papryka | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: