Składniki:
fasolka szparagowa | 100 gram |
cukinia | 170 gram |
cebula | 2 małe |
papryka czerwona | 1/2 |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
ketchup łagodny | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 100 gram |
cukinia | 170 gram |
cebula | 2 małe |
papryka czerwona | 1/2 |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
ketchup łagodny | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: