Składniki:
buraki czerwone | 3 szt |
orzechy piniowe | 40 g |
rukola | 70 g |
ser bursztyn tarty | 50 g |
twarożek kozi | 50 g |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
miód wielokwiatowy | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 20 ml |
buraki czerwone | 3 szt |
orzechy piniowe | 40 g |
rukola | 70 g |
ser bursztyn tarty | 50 g |
twarożek kozi | 50 g |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
miód wielokwiatowy | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 20 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: