Przepis i sposób przygotowania na: burger po polski
po wyjęciu z piekarnika, na każdym kotlecie układamy po kilka plasterków ogórka kiszonego, cebuli, polewamy sosem czosnkowym, posypujemy cebulą prażoną, przykrywamy połówką bułki z serem wędzonym
bulki do hamburgerow | 4 sztuli |
kotlety do hamburgerów | 4 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
ser żółty | 4 plastry |
ser wędzony | 4 plastry |
ogórki kiszone | 2 sztuki |
musztarda | 4 łyżeczki |
ketchup | 4 łyżeczki |
sos czosnkowy | 4 łyżeczki |
cebula | 4 prażona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: