Składniki:
Biszkopt | |
mąka ziemniaczana | 10 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
jajko | 8 |
cukier | 25 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
skórka z cytryny | |
Krem: | |
masło | 25 dag |
żółtko jajek | 2 |
cukier puder | 20 dag |
kwaśne jałbka | 50 dag |
cutryna |
Biszkopt | |
mąka ziemniaczana | 10 dag |
mąka pszenna | 20 dag |
jajko | 8 |
cukier | 25 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
skórka z cytryny | |
Krem: | |
masło | 25 dag |
żółtko jajek | 2 |
cukier puder | 20 dag |
kwaśne jałbka | 50 dag |
cutryna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: