Przepis i sposób przygotowania na: Bigos Eli
Smacznego!
kapusta kiszona | 1.5 kg |
kapusta biała | 1 sztuka |
łopatka bez kości | 1 kg |
cebula biała | 3 sztuki |
czosnek | 5 ząbków |
olej do smażenia | 6 łyżek |
kiełbasa zwyczajna | 1 kg |
boczek wędzony | 1/2 kg |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
grzybki suszone-wcześniej namoczyć | kilka sztuk |
mafgaryna i mąka do zasmażki-nie komiecznie | |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: