Składniki:
wywar mięsno-warzywny | 2 litry |
śmietana | 150 ml |
buraki | 50 dkg |
ziemniaki | 20 dkg |
cebula | 10 dkg |
jabłka | 15 dkg |
pomidory | 15 dkg |
masło | 4 dkg |
natka pietruszki | |
sól | |
cukier | |
Kwas burakowy | do smaku |
ogórki | 15 dkg |
wywar mięsno-warzywny | 2 litry |
śmietana | 150 ml |
buraki | 50 dkg |
ziemniaki | 20 dkg |
cebula | 10 dkg |
jabłka | 15 dkg |
pomidory | 15 dkg |
masło | 4 dkg |
natka pietruszki | |
sól | |
cukier | |
Kwas burakowy | do smaku |
ogórki | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: