Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki kruche z kremem czekoladowym
Kroki postępowania
z podanych składników zagniatamy ciasto, dość szybko, wkładamy do lodówki by się schłodziło.
margaryna | 1{2 kostki |
jajko | 1 szt |
cukier | 1 łyżka |
miodu wielokwiatowego | 1 łyżka |
mąka pszenna | 300 g/ ok może więcej typ 450 |
śmietana kremówka | 400 g 36 % |
czekolada gorzka | 1 szt |
czekolada biała | 1 szt u mnie karmelowa |
śmietana kremówka | 600 g 36% |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: