Sposób przygotowania

jajka sparzyć w gorącej wodzie żółtka wybić do masła zmiksować dodać cukier puder kwasek cytrynowy i olejek arakowy zmiksować na puszysto masę podzielić na dwie nierówne części do jednej dodać kakao.NASĄCZENIE;litr wody posłodzić dodać pokrojoną cytrynę i połowę olejku arakowego biszkopt jasny przekroić jedną część nasączyć posmarować dżemem przykryć ciemnym biszkoptem nasączyć posmarować masą kakaową przykryć jasnym biszkoptem nasączyć posmarować jasną masą cały tort przybrać owocami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    śliczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Oj! ale smaczny:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    cudny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wygląda bardzo apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !