Sposób przygotowania

Bakłażany posiekać w kostkę wraz z pieczarkami, natkę drobno posiekać, wrzucić do półmiska, wymieszać wraz z olejem, koncentratem, doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    szybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !