Składniki:
filety z tilapii | 2 szt. |
ząbki czosnku | 2 szt. |
masło | 8 plasterków |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
małe marchewki | 1/2 szklanki |
natka pietruszki | |
cytryna | |
ryż jaśminowy | |
cukinia | 1/2 szt. |
wino białe wytrawne | 100 ml |
filety z tilapii | 2 szt. |
ząbki czosnku | 2 szt. |
masło | 8 plasterków |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
małe marchewki | 1/2 szklanki |
natka pietruszki | |
cytryna | |
ryż jaśminowy | |
cukinia | 1/2 szt. |
wino białe wytrawne | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: