Sposób przygotowania

Do garnuszka wsypujemy cukier , skórkę skrojona z jednej cytryny i gotujemy na malutkim ogniu , powinien wyjść gęsty syrop, potem dodajemy sok z cytryny , wlewamy do metalowej miseczki i wkładamy do zamrażalnika . Miksujemy po 30 minutach potem miksujemy po 50 minutach , i ostatni raz po 70 minutach . Białko ubijamy na pianę połączyć z sorbetem , wstawiamy do lodówki na 20 minut .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !