Sposób przygotowania

Z majonezu, musztardy i ketchupu przygotować sos i smarować nim kromki chleba tostowego, które później należy położyć na blaszce. Na każdą kromeczkę kładziemy plasterek szynki i wkładamy do piekarnika na 3 minuty.
Ser żółty zetrzeć na tarce i pozypać nim podpieczone kromeczki i znów włożyć do piekarnika. Gdy ser będzie już rozpuszczony, to wyjąć z piecyka i podawać gorące delikatnie polewając po wierzchu ketchupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Az zgłodniałem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Zawsze smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Szybkie, proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczne i strasznie łatwe do zrobienia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    chętnie bym zjadła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !