Sposób przygotowania

Szparagi pokroić na kawałki, pomidory obrać ze skórki i pokroić w ósemki. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ćwiartki. Polędwicę pokroić w plastry, zawinąć w ruloniki i pokroić na pół. Składniki wyłożyć na liście sałaty. cukier, sól, ocet i musztardę pomieszać, powoli wlać oliwę, aż powstanie gęsty sos, polać nim sałatkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musze sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    taka sobie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis na pewno spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !