Sposób przygotowania

Daktyle nacinamy wzdłuż , potem wyjąć pestkę, , kremówkę musimy dobrze ostudzić , do niego dodajmy cukier puder , potem ubić na sztywno. Ubitą śmietanę nałożyć na szprycki , wycisnąć do środka daktyli, ułożyć je na talerzu , orzeszki uprażyć na patelni tylko suchej , zetrzeć zbrązowiałą skórkę , drobno posiekać , posypać nimi bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !