Sposób przygotowania

Jabłka poszatkować drobniutko , mąkę mieszamy z kaszą manną , cukrem waniliowym , proszkiem . Połowę wysyp do posmarowanej masłem tortownicy , wyłóż na to jabłka , jabłka posypujemy cynamonem i cukrem waniliowym a pozostałą część suchej mieszanki przykrywamy jabłka . Na wierzchu kładziemy wiórki masełka i pieczemy tylko 30 minut w piecyku w temp. 170 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    łatwe i pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojj tak, szarlotki są pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !