Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Grzyby pokroić w plastry, usmażyć razem z cebulą na rozgrzanym oleju, doprawić solą i pieprzem. Filety rozbić tłuczkiem, doprawić solą, pieprzem, papryką. Na przygotowane filety nałożyć farsz, zawinąć w roladki, spiąć wykałaczką. Roladki obtoczyć w jajku wymieszanym z mlekiem, a następnie w tartej bułce. Smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !