Sposób przygotowania

1 szklankę mleka zagotować z żelatyną. ostudzić. margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę dodać po jednym żółtku. białka ubić na sztywną pianę i dodać do margaryny. następnie dodawać po łyżce mleka zagotowanego z żelatyną. podzielić na 2 części i do jednej z nich dodać kakao. wlać do tortownicy obie części na przemian. posypać rodzynkami i wstawić do lodówki w celu zastygnięcia. następnie polać galaretką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna1281

    Fajny przepis, muszę go wypróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    super nazwa a gdzie zdjęcie ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !