Sposób przygotowania

Mięsiste pomidory kroimy na na połówki, posypujemy przyprawami, i ustawiamy na sitach suszarki do warzyw (4 sita). Suszymy, zmieniając co jakiś czas kolejność sit. Gdy pomidory są już wysuszone, podgrzewamy oliwę do czasu aż pojawią się bąbelki, pomidory układamy w słoikach, wrzucamy po 3 ząbki czosnku i zalewamy gorącą oliwą, po wystudzeniu wstawiamy do lodówki. Pomidory można dodawać do sałatek i innych dań.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    świetne, ale ja nie mam suszarki :) Pozostaje piekarnik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    tylko musisz mieć uchylony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !