Składniki:
marchew | 40 dag |
seler | 20 dag |
pietruszka | 15 dag |
cebula | 9 sztuk |
filet rybny | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 4 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 2 ŁYZKI |
sól | 1 łyżka |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat |
marchew | 40 dag |
seler | 20 dag |
pietruszka | 15 dag |
cebula | 9 sztuk |
filet rybny | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 4 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 2 ŁYZKI |
sól | 1 łyżka |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: