Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, obrumienić na oliwie, przełożyć do garnka, podlać odrobiną wody i dusić przez 10 minut. Następnie włożyć pokrojone w kostkę warzywa i drobno posiekane pieczarki, oprószyć solą i pieprzem, udusić do miękkości. Pod koniec dodać obrane i pokrojone w kostkę pomidory, groszek konserwowy i fasolę, dusić do miękkości. Dodać śmietanę, przyprawić do smaku, zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne;)!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !