Sposób przygotowania

Pomidor sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w plasterki. Cebulkę drobno posiekać, posypać nią pomidora i posolić. Do mleka dodajemy bryndzę i rozcieramy, można dodać trochę pieprzu. Pomidorki układamy na talerzu, polewamy sosem i posypujemy koprem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie proste sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Czy może być jako dodatek do wędlin.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !