Sposób przygotowania

Filet z dorsza pokroić na mniejsze kawałki ,natrzeć solą i przyprawą do ryb do smaku i odłożyć na pół godziny w chłodne miejsce.Filet opanierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju na złoto z dwóch stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pychota
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie przyrządzona rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam dorsza
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dorsz to jedna z bardziej lubianych przeze mnie ryb, a jeszcze jak jest zrobiona tak jak u Ciebie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !