Sposób przygotowania

Mięso natrzeć świeżym majerankiem, roztartym czosnkiem, solą i pieprzem, posypać kminkiem. Odstawić w chłodne miejsce. Mięso piec około 1,5-2h w temp 180 stopni. Pod koniec pieczenia dołożyć pokrojoną w talarki marchewkę i por. Wszystko podpiec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam karkóweczkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mięsko i warzywa i obiad gotowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !