Sposób przygotowania

Kapustę pekińską siekamy. Marchewkę obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki. Paprykę kroimy w paseczki. Ogórek kroimy w cienkie pół-plasterki. Wszystkie warzywa mieszamy razem, polewamy oliwą i przyprawiamy do smaku. Na wierzch każdej porcji układamy kilka kostek fety.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    fajne połączenie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam sałatki z fetą
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    Polecam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Takie sałatki są pyszne, często biorę taką do pracy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !