Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach zimnej wody, gdy napęcznieje dodać kakao i zagotować. Żimną śmietankę ubić z cukrem pudrem na pianę, dodać cukier waniliowy i ostudzoną czekoladę z żelatyną. Krem wyłożyć do salaterek i pozostawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowity krem
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny krem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    muszę wypróbować przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !