Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w ziołach

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
0,5 kg
sól
do smaku
Sklep Prymat
cukier
do smaku
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sok z cytryny
1 łyżka
oliwa
3 łyżki
majeranek
0,5 łyżeczki
Sklep Prymat
szałwia
0,5 łyżeczki
estargon
0,5 łyżeczki
koperek
0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w ziołach

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie z z dodatkiem cukru. Gdy jest miękka wyłożyć na półmisek, ostudzić, skropić sokiem z cytryny. Oliwę wymieszać z ziołami i zalać fasolkę. Posypać koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 16.12.2012 21:10
miłe wspomnienie lata :)
Katarzyna59 12.09.2012 18:25
fajna
mehia 06.02.2011 15:21
super !:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak