Sposób przygotowania

Z MĄKI, JAJEK, ZSIADŁEGO MLEKA, SOLI I PROSZKU DO PIECZENIA ROBIMY GĘSTE CIASTO. JABŁKA OBIERZ I POKRÓJ NA GRUBE KRĄŻKI. NA PATELNI ROZGRZEWAMY DOŚĆ DUŻĄ ILOŚĆ OLEJU. JABŁKA ZANURZAMY W CIEŚCIE I KŁADZIEMY NA ROZGRZANY OLEJ. SMAŻYMY NA ZŁOTY KOLOR.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię takie jabłka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie wszystko co z jablkami.
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo fajne, robię podobne, ale bez zsiadłego mleka, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jeden z ulubionych deserów
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    smaczne są takie jabłka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    pyszności ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !