Sposób przygotowania

rybke solimy i pieprzymy nastepnie smazymy na patelni z obu stron układamy w naczyniu żaroodpornym warstwowo na tej samej patelni podsmażamy drobno posiekana cebulę na złocisty kolor dodajemy troszke wody i kucharka nastepnie do smeitany dodajemy troszkę ciepłego płynu z patelni i mieszamy nastepnie całość wlewamy na patelnie doprowadzamy do wrzenia solimy i pieprzymy i tak przygotowana zalewe dodajemy do naszych rybek rybki zapiekamy w piekarniku około 30 minut najlepiej smakuje na drugi dzień jak wszystkie smaki sie wymieszaja :)
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    chętnie bym skosztowała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !