Sposób przygotowania

•4 jajka
•1/2 szkl. cukru
•1/2 szkl.mąki pszennej
•1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
Sposób przygotowania:
Zrobić z tego biszkopt. Piec ok.20-30 min

Masa:

•1l soku marchwiowego
•3 budynie śmietankowe
•2 łyż.cukru
•1/2 margaryny
•3 szklanki soku zagotowac z cukrem i margaryna

Sposób przygotowania:
Wlać budynie rozrobione w pozostalej szklance soku. Ugotować budyń. Gorący wylać na biszkopt. Odstawić do ostudzenia.

Pianka:

•1/2 l śmietany 36%
•2 galaretki
•płaska łyżeczka żelatyny
Sposób przygotowania:
Ubić śmietankę. Dodać tężejącą, rozpuszczoną w 3/4 szkl jedna galaretkę z żelatyną. takie „Ptasie mleczko” wyłożyć na budyń. Zalać drugą galaretką, tężejąca, przygotowaną wcześniej w 1 i 1/2 szkl. wody. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie wygląda,mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a jeszcze lepiej smakuje hehe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maria26

    A jesli chcecie shreka to musi być kubus lub pysio zielony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !