Sposób przygotowania

Owoce oczyszczamy. Zasypujemy aronie połową cukru i delikatnie rozgniatamy, odstawiamy na noc. Maliny zasypujemy cukrem. Owoce przekładamy do sokownika i zagotowujemy, odlewamy sok do słoików/butelek, pasteryzujemy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe połączenie ,sok na pewno smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    może być smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    jest pyszny i zdrowy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    babciny sok :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zdrowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !