Sposób przygotowania

Ugotować jajka na półtwardo w wodzie z dodatkiem soli.Jajka obrać ze skorupek.Każde zawinąć w cieniutki plasterek szynki,polędwicy lub łososia.Układać na półmisku na liściach sałaty,garnirować natką,piklami bądź oliwkami i sosem majonezowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Już mam smaka na takie jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !