Sposób przygotowania

OGÓREK I RZODKIEWKĘ KROIMY W ZGRABNĄ KOSTECZKĘ , SOLIMY I ODSTAWIAMY , JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO I KROIMY W KOSTKĘ , DODAJĄC JESZCZE KAWIOR I KOPEREK POSZATKOWANY . MAJONEZ ŁĄCZYMY Z SOKIEM Z CYTRYNY, SOLIMY , PIEPRZYMY JA UŻYWAM PIEPRZU KOLOROWEGO ZIARNISTEGO ŚWIEŻO ZMIELONEGO, WLEWAMY DO SAŁATKI, MIESZAMY I WKŁADAMY DO LODÓWKI.JESZCZE NA KONIEC DEKORUJEMY KAWIOREK JEŚLI NAM ZOSTAŁ I DUŻYMI KAWAŁKAMI KOPERKU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo fajne i eleganckie śniadanko ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wykwintne jedzonko :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    luksusowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    luksusowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !