Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser jogurtowy z nektarynką i pestkami dyni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

nektarynka
jogurt naturalny 1 małe opakowanie
pestki dyni

Przepis i sposób przygotowania na: Deser jogurtowy z nektarynką i pestkami dyni

Brzoskwinię umyć, usunąć pestkę, pokroić na mniejsze kawałki, zmiksować na gładką masę, dodać do jogurtu, wymieszać. Pestki dyni posiekać na mniejsze kawałki i posypać nimi jogurt.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 15.05.2012 17:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak