Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy tłuszcz.Bijamy jajka.Żółtka posypujemy ziołami prowansalskimi,solą i pieprzem(wszystkie składniki według uznania).Smażymy az lekko się zetną.Polecam!!!:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Do puree fajnie pasuję.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smaczne jedzonko, uwielbiamy takie do ziemniaczków z koperkiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Z ziołami prowansalskimi jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mm.. na jutrzejsze śniadanko zaserwuje sobie takie jedzenie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    trzeba spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry dodatek te ziółka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !