Sposób przygotowania

Jabłuszka obieramy kroimy w kosteczkę , orzechy drobniutko siekamy , część orzechów mieszamy z miodem i też możemy zostawić do dekoracji.W naczyniu dla nas widocznym układamy jabłka i polewamy je masą orzechowo miodową . Górę posypujemy orzechami które zostawiliśmy i cynamonem. I gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    proste i jak ktoś lubi cynamon to dobre pewnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie jabłko kusi smakiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !