Sposób przygotowania

Przesiac na stolnice sypkie składniki, margarynę rozpuścić z miodem, lekko ostudzone połączyć z jajkami. Wymieszać wszystkie składniki i zagnieść ciasto, rozwałkowywać na grubość 1/2 cm i wykrawac pierniki.
Piec w temperaturze 180 stopni ok 20 minut, aż zbrązowieją.
Po wystygnięciu można udekorować lukrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    peggysue

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    jakie śliczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie wygladaja
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !