Sposób przygotowania

Papryki wkładamy do nagrzanego piekarnika i chwilkę pieczemy. Gdy zaczną robić się miękkie, usuwamy skórkę, gniazda nasienne i drobno kroimy wraz z oliwkami, czosnkiem i bazylią. Przyprawiamy solą i pieprzem, polewamy oliwą i odstawiamy w chłodne miejsce. Bagietkę kroimy w kromki i opiekamy w piekarniku na złoty kolor. Na ciepłe grzanki nakładamy mix paprykowy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z pieczeniem papryki o taka zabawa ale jaki smak póżniej:) też tak robię do niektórych przepisów.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi sie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !