Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę, obsmażamy na oleju, doprawiamy, zdejmujemy z patelni. Do tłuszczu po mięsie dodajemy masło, wsypujemy pokrojoną w plastry białą część pora oraz posiekany czosnek, zeszklić. Dodajemy kurki, doprawiamy. Następnie dodajemy przecier pomidorowy, bulion, gotujemy ok 5 min. Na minutę przed końcem gotowania dorzucić zieloną część pora. Odcedzamy. Do sosu dodajemy śmietanę, zagotowujemy, wkładamy mięso, podgrzewamy i dodajemy tymianek. Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy, polewamy sosem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super!!!;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !