Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta z serka topionego i musztardy

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony
250g
mleko
3/4 szklanki
musztarda
2 łyżki
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z serka topionego i musztardy

Ser topiony pokroić na małe kawałeczki, stopić na bardzo małym ogniu lub na parze.

Dodać wszystkie składniki poza jajem.

Wymieszać, podgrzewać mieszając, zestawić z ognia.

Wlać jajo, wstawić z powrotem na mały ogień i podgrzewać aż do ścięcia się jaja.

Wlać masę do naczynia, ubijać dobrze, tak żeby nie zrobił się kożuszek.

Pastę podawać do kanapek (po ochłodzeniu).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak