Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, cukru, masła i proszku do pieczenia zrobić ciasto.Podzielić je na 2 części.Do jednej dodać kakao.Jasne ciasto wyłożyć na blachę, posmarować dżemem. Z ciemnego ciasta formować małe kulki wielkości orzecha laskowego, do środka wkładając po kilka rodzynek.Kulki rozłożyć na warstwie dżemu i piec ok 40 min w temp.180 stopni.Ostudzone polać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Genialna nazwa!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    rzuca się w oczy;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !