Sposób przygotowania

żółtka i białko utrzeć na puszystą masę. mąkę posiekać z żółtkiem i utartymi zółtkami. Jak najszybciej ugnieść ciasto i schłodzić 15 min. wyłożyć foremki ciastem i piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor. babeczki wystudzić polożyć dżem i udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    wypróbowałam są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !