Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Koreczki śledziowe nadziewane

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płaty śledziowe w occie
1 słoik
korniszony
1/2 słoik
grzyby marynowane
kilka sztuk
cebula
kilka plasterków
majonez
1 łyżka
miód
1 lyżka
musztarda staropolska
1 łyżka
szczypiorek
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki śledziowe nadziewane

Osączamy śledzie z zalewy. Majonez, musztardę i miód mieszamy. Powstałym sosem smarujemy śledzie, Cebulę kroimy w piórka, Korniszony kroimy jak na pikle, układamy go na płacie śledziowym razem z plasterkami grzybków, zawijamy i spinamy wykałaczka. Posypujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak