Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: puszka tuńczyka w sosie własnym (20 dag), 4 plasterki łagodnego żółtego sera, pół szklani posiekanej czerwonej cebuli, 2 łyżki startej marchwi, łyżeczka posiekanego koperku, pół szklanki niskotłuszczowego majonezu, 4 liście sałaty, pieprz, sól, 2 bułki.

SPOSÓB WYKONANIA: do majonezu wymieszanego z koperkiem i pieprzem dodać osączonego i podzielonego na małe kawałki tuńczyka, cebulę oraz marchewkę. jeśli trzeba - posolić. Wszystkie składniki jeszcze raz dobrze wymieszać. Bułki przekroić na pół, na każdej połówce ułożyć liść sałaty, plasterek sera i porcję tuńczyka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie pokazane,super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !