Sposób przygotowania

migdały mielimy w maszynce. mięso kroimy na porcje i rozbijamy tłuczkiem. słoninę kroimy stapiamy i dajemy na mięso. skrawki i mięso wkładamy do garnka solimy pieprzymy podlewamy winem i oliwa. Dusimy ok 30-40min. do sosu dodać zmielone migdały wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomcio1

    Mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    dobry przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !