Sposób przygotowania

Pierś z kurczka gotujemy z golonka i warzywami. Dodajemy marchewke i pietruszke. Po ugotowaniu wkladamy do szklenek rozdrobnione mieso i pokrojone warzywa i nake pietruszki zaleamy to rosolem polaczonym z zelatyna. Wkladamy do lodowki, az nam stezeje. Podajemy z octem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    idealne na przyjęcia;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Chyba zimne piersi;) Ale na przyjęcie idealne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Zwał jak zwał ale pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    to jest coś co lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !