Sposób przygotowania

Ziemniaki obierz i gotuj w osolonej wodzie ok. 20 minut. Ugotowane ziemniaki pokrój na plastry o grubości jednego centymetra. Oliwę rozgrzej na patelni. Plastry ziemniaki poukładaj na gorącej patelni. Obficie posyp curry. Dodaj sól i pieprz do smaku. Smaż, aż ziemniaczki się przyrumienią, potem obróć je i drugą stronę również obsyp curry. Podawaj z papryką konserwową albo z ogórkiem kiszonym. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Świetne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    rozgrzewające na wieczór jak z curry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Fajne sa ziemniaki z curry robię czasem takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pychotka-jutro robię na obiad!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Ciekawy przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    super przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !