Sposób przygotowania

MALINY UMYĆ, ZMIKSOWAĆ Z CUKREM PUDREM I SOKIEM CYTRYNOWYM. PRZETRZEĆ PRZEZ GĘSTE SITKO ŻEBY ODDZIELIĆ PESTKI. PRZEKŁADAMY DO MISECZKI I WKŁADAMY DO ZAMRAŻALNIKA NA GODZINĘ. NASTĘPNIE UBIJAMY TRZEPACZKĄ LUB MIKSEREM ZAMROŻONY PRZECIER NA PUSZYSTĄ, GŁADKĄ MASĘ. PONOWNIE WKŁADAMY DO ZAMRAŻALNIKA NA 2 GODZINY. ŁYŻKĄ DO LODÓW UKŁADAMY DESER DO PUCHARÓW. NA WIERZCH MOŻNA POLAĆ NP CZEKOLADĄ.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pychota deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    na deser smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    deser rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Ale super ;) muszę tego spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    już sobie wyobrażam jak smakuje.. mmm niebo;))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ciekawy ten przysmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !